Om levaenklare.se

Varmt välkommen till levaenklare.se! Här skriver Pernilla Näsfors Östmar om minimalism och medveten enkelhet. Min förhoppning är att ge dig som läsare inspiration och motivation att följa med mig på resan mot en enklare och mer hållbar livsstil. Jag vill bidra med konkreta tips, som att bo mindre, minska konsumtion och vardagsadministration.

Min personliga motivation för att leva enklare är att jag vill ge större utrymme i livet för nära relationer, kreativitet och meningsfulla aktiviteter som gör att jag mår bättre fysiskt, psykiskt och existentiellt. I mitt fall kan det innebära friluftsliv med skogspromenader, skidor och skridskor, eller att läsa, skriva och handarbeta. Gärna tillsammans med min man, min lille son, andra släktingar och vänner, eller någon av våra 40 grannar i det kollektivhus vi bor i på Värmdö utanför Stockholm.

Mitt mål är att webbplatsen så småningom ska kunna innehålla tillräckligt mycket matnyttig information för att kunna fungera som ett litet uppslagsverk med introduktioner och guider till koncept, metoder och rörelser relaterade till minimalism, medveten och frivillig enkelhet. Jag hoppas att du som läsare vill bidra till innehållet genom att dela dina tankar och tips, i kommentarer till inläggen eller i mina andra sociala kanaler – Facebook, Instagram, Pinterest och Twitter. Du är också välkommen att mejla mig på pernilla@levaenklare.se.

Om inget annat anges är det jag, Pernilla Näsfors Östmar, som skrivit texterna här på sidan. Texter och bilder och publiceras som standard under Creative Commons erkännande-licens CC BY 4.0. Det betyder att du är välkommen att kopiera och använda allt material fritt så länge du anger källan levaenklare.se.

Lämna ett svar